Dragster Reklambyrå

Dragster är en kreativ kommunikationsbyrå i Göteborg. Duktiga på analys och strateg. Hög kreativitet och mängder av fina priser på väggen. Vi har fått äran att medverka i många utmanande och roliga projekt under Dragsters tak.

Entreprenör.se

Tidningen Entreprenör är en tidning om entreprenörer och företagare, för entreprenörer och företagare. Entreprenör.se och Svenskt Näringsliv är sammbeställare av en inspirationshemsida för unga arbetsgivare.

Essoell

Reklambyrån Essoell arbetar framgångsrikt med strategier kring företags kommunikation och bygger dess varumärken. Vi hjälper Essoell med leveransen av hemsidor och webshoppar utifrån deras design och kommunikationsbudskap.

Göteborg & Co

Göteborg & Co har till uppgift att marknadsföra och medverka i utvecklingen av Göteborg som turiststad. Vi har haft möjligheten att leverera en del av denna kommunikation med en ny hemsida för skolresor.

Göteborgs Konstmuseum

Göteborgs Konstmuseum vars samlingar sträcker sig ända till 1400-talet var modiga och provade tillsammans med oss en ny teknik. Vi gjorde 3 konstvandringar som blev spel med mobiltelefonen och interaktivitet i centrum.

Greenpeace

Som världens största organisation för miljöaktivism och opionionsbildning är greenpeace en av de kunder vi har hjälpt med mobil marknadsföring.

GT

GT dominerar kvällstidningsmarknaden i Västsverige. Från kontoret på Kungstorget 2 levereras senaste nytt från Sveriges framsida. Tillsammans har vi tagit fram en webbsida till GT:s och Göteborgs egna reklamtävling, GT-Guld.

Lagerhaus

Lagerhaus är en present och heminredningskedja.
Till en av Göteborgsbutikerna har vi använt bluetoothmarknadsföring som ett sätt att driva trafik till butiken från gatan utanför.

MoMa Solutions

MoMa Solutions levererar mjukvarulösningar för mobilanpassade hemsidor. Tillsammans med MoMa har vi gjort den nya hemsidan. Ihop har vi dessutom levererat mobila hemsidor och appar både till iphone och Android.

Naturhistoriska Museet Göteborg

Göteborgs äldsta museum. Med fina samlingar ända från 1833, fanns det otroligt mycket material för oss att jobba med. Vi har tagit fram en gerillamarknadsföringskampanj och spel för att aktivera de allra yngsta museibesökarna.

Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Till några av deras handlare har vi leverarat ett flertal mobila reklamkampanjer. Bestående av bla. Bluetoothmarknadsföring och kampanjmaterial. Resutatet av sammarbetet var långt över förväntan.

S.O.L Reklambyrå

S.O.L Reklambyrå är en kreativ byrå i Borås. Absolut starkast är S.O.L på det som ligger konsumenterna varmt om hjärtat t.ex. inredning, miljö, design, mode och friluftsliv. Vi har fått äran att skapa snygga webbsidor åt flera av S.O.L:s kunder.

Scandic

Med sina 160 hotell är Scandic är en av de stora aktörerna på hotellmarknaden i Europa. Vi har fått den stora förmånen att plocka fram tryckmaterial till ett av deras hotell. Släng ett extra öga på menyn när du äter på Scandic Rubinen nästa gång.

Scandjet

Scandjet Travel är Skandinaviens största arrangör av flyg- och paketresor till Kroatien. Raket har producerat trycksaker, kampanjer samt webbdesign.

SEO Design

SEO Design erbjuder skräddarsydd internetmarknadsföring, sökmotoroptimering, webbutveckling och försäljning. Tillsammans har vi tagit fram en ny grafisk profil och förtydligat företagets kommunikation och erbjudanden i säljmaterial, på webben och i tryck.

Svensk Bensinhandel

Svensk Bensinhandel organiserar och företräder de bensinhandlare som är fria företagare i deras olika roller. Tillsammans tog vi fram ett kommunkationskoncept för bensinstationer med hjälp av bluetooth som mediekanal.

Svenska Stadsnät

Svenska Stadsnät AB är en oberoende ägare av bredbandsnät som specialiserat sig på att bygga, utveckla och förvalta stadsnät. Raket Reklambyrå har tagit fram kreativ- men också teknisk och informativ kommunikation i print- och webbmiljö.

Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige med målet att Sverige återtar tätposition i välståndsligan. Svenskt Näringsliv och Entreprenör.se och är sammbeställare av en inspirationshemsida för unga arbetsgivare.

Svevia

Svevia bygger och sköter Sveriges vägar och infrastruktur. Det finns inget annat entreprenadföretag i Sverige som har en så tydlig inriktning på vägar och infrastruktur som Svevia. Vårt reklamspel designades för att användas som en del av en större rekryteringskampanj av ingenjörer.

Swedavia

Swedavia äger, driver och utvecklar 11 nordiska flygplatser. Raket Reklambyrå har under våren utrustat Landvetter flygplats med Bluetoothsändare som skickar ut fina, relevanta  erbjudanden från flygplatsens sponsorer i form av en digital flyer.

Transportören

Transportören AB är en inrikes transportförmedlare med inriktning på spedition och industri.
Åt Transportören utvecklade vi ett reklamspel på webben som går ut på att trafikleda lastbilar till olika terminaler för lossning.